WERK


Multidisciplinair

Aannemingsbedrijf Roosenburg is een allround aannemingsbedrijf dat zich bezig houdt met het verbouwen, uitbouwen van woningen, het plaatsen van dakkapellen, dakramen, het vernieuwen van badkamers, keukens, enz.

Daarnaast worden ook grotere projecten gerealiseerd. Wij werken voor particulieren maar ook voor, bedrijven, woningbouwcorporaties,
verenigingen van eigenaren, zorginstellingen, e.d.

U kunt bij ons ook terecht voor het vervangen van kozijnen, ramen en deuren, metselwerk, loodgieterswerk, installatiewerk, elektrawerk, schilderwerk en wat er nog meer voor een verbouwing nodig is.

Wij regelen het voor u.


Renoveren

Renovatie is de bouwopgave van de toekomst! Steeds meer overheden, architecten, woningbouwcorporaties, projectontwikkelaars en particulieren leggen zich toe op het renoveren van bestaande woningen en gebouwen. Renovatie is een uitstekend antwoord op de voortdurend veranderende vraag om de gebouwde omgeving aan te passen aan de eisen van de toekomst. Bovendien is renovatie een goede manier om duurzamer met het milieu en spaarzamer met de ruimte om te springen.


Zie ook Cura Monumentum